Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветанов: Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ е в реалната политика от десетилетие

Снимка: БГНЕС

В кандидатпрезидентска двойка на ГЕРБ са хора, които от десет години участват в реалната политика, каза заместник-председателят на партията Цветан Цветанов в Разград:

Когато един човек се е доказал през всичките тези години, трупал е съответният опит, имал е възможност да се представи и хората да го изберат, няма никакъв проблем да го представиш на обществеността в последния момент и разбира се, в законоустановения срок от един месец да може да направи една силна кампания заедно с всички структури на политическа партия ГЕРБ.

Обществото не се нуждае от политическото популистко говорене, което наблюдаваме в момента в някои от кандидатпрезидентските двойки, които вече бяха обявени. Кажете ми, с какво те допринасят за по-доброто, което се случва в държавата?



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44