Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

При специализирана полицейска акция в Пазарджик е задържан дилър на наркотици

Снимка: БГНЕС

При специализирана полицейска акция в Пазарджик е задържан дилър на наркотици. Той е разпространявал дрогата основно край училища и дискотеките в града.
Разпространителят на дрога е 28-годишен и към момента е с чисто полицейско досие. При претърсване на дома му са открити 907 таблетки, които при направения полеви наркотест са реагирали на метамфетамин. 
Конфискувана е и електронна везна. Младият мъж е задържан, а прокуратурата ще внесе искане да му бъде наложен постоянен арест. През последните пет дни това е втори дилър, заловен от служителите на криминалния сектор към Пазарджишката полиция. 
В четвъртък бе задържан 49-годишен мъж с 26 полиетиленови дози хероин. 
Съдът му наложи постоянна мярка "задържане под стража".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44