Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията в Пазарджик задържа един от известните наркодилъри - Георги Димов - Дявола

Полицията в Пазарджик задържа един от известните наркодилъри в региона - Георги Димов-Дявола. Той е част от известната в близкото минало банда за разпространение на наркотици - „Бадемите“.

Георги Димов е задържан в дома му. За да затрудни полицаите, Дяволът е насочил към тях четири бойни питбули, въпреки това антимафиотите са успели да се справят.

При претърсване на жилището на наркопласьора са открити 1 килограм и 300 грама суха марихуана и 635 грама амфетамин на прах.

Прокуратурата ще настоява да му бъде наложен постоянен арест. Георги Димов е част от бандата на „Бадемите“, която бе разбита през 2009-та година. Тогава тарторът на групата Петър Бадев и четиримата му съдружници, сред които и Дяволът, получиха присъда с общ срок 15 години. Членовете на бандата вече са на свобода и вероятно отново се захващат със стария бизнес, коментират от полицията.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44