Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разкриха престъпна група, издавала фалшиви гръцки шофьорски книжки

Снимка: БГНЕС

При специализирана акция на автомагистрала "Тракия" в лек автомобил, управляван от 56-годишен мъж от Тополовград, е намерен плик с фалшива шофьорска книжка - гръцки образец, издадена на името на български гражданин от Нова Загора. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Открит е и посредникът за набиране на желаещите да се снабдят с фалшивите гръцки свидетелства за управление на моторни превозни средства - това е 61-годишен мъж от Николаево. В дома му са открити множество документи, свързани с престъплението.

По случая е задържан още един заподозрян за участие в престъпната група - 31-годишен мъж - също от Николаево, който се е легитимирал пред полицейските служители с гръцка фалшива шофьорска книжка.

Двамата арестувани са привлечени като обвиняеми. Полицията продължава работата по разкриване на цялостната престъпна дейност и на други лица от групата.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44