Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Комитетът за наблюдение на Оперативна програма „Региони в растеж“ ще заседава в Плевен

Снимка: dnevnik.bg

Комитетът за наблюдение на Оперативна програма „Региони в растеж“ ще заседава днес в Плевен с участието на ресорния министър Лиляна Павлова.

По време на Шестото заседание на Комитета за наблюдение ще бъде представен окончателен доклад за изпълнението на ОП "Регионално развитие - 2007-2013 г." 

През двата дни на форума ще се обсъди и дискутира актуалното състояние на проектите по ОП "Региони в растеж". Участие в него ще вземат още заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на управляващия орган на оперативната програма Деница Николова, представители на Главна дирекция "Регионална и градска политика" на ЕК, експерти от Министерството на здравеопазването, както и експерти от Главна дирекция "Регионална и градска политика" в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. 

Министър Лиляна Павлова ще открие форума в 14 часа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44