Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Движението в София ще бъде затруднено заради футболния мач "Лудогорец" – "Арсенал"

| обновено на 01.11.16 в 11:39
Снимка: dnevnik.bg

Движението в София ще бъде затруднено днес заради футболния мач тази вечер "Лудогорец" – "Арсенал" на Националния стадион "Васил Левски". 

Заради мача от 14 ч. се забранява паркирането и престоят на автомобили на паркинга на Националния стадион.

От 20 ч. до края на срещата, се забранява влизането на автомобили в двете посоки по ул. "Ген. Гурко"; по булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви", "Драган Цанков" и "Яворов". 

Англичанин, привърженик на футболния "Арсенал", е пострадал след възникнало снощи сбиване пред заведение в София. След медицински преглед мъжът е бил освободен от болницата. 


Днес преди мача между "Арсенал" и "Лудогорец" привърженици на лондонския клуб ще се съберат в района на катедралата "Свети Александър Невски". От там ще тръгне и шествие до националния стадион "Васил Левски". 

От полицията напомнят, че са забранени за носене огнестрелно оръжие, пиротенически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки и всякакви стъклени предмети. 

Малолетните ще бъдат допускани на мача само с пълнолетен придружител. 

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, полицията ще охранява сектора с гостуващите фенове. За да бъде избегнато струпване, от СДВР приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. 

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 19.45.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44