Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четиригодишно дете е в кома след катастрофа в шуменското село Друмево

Снимка: БГНЕС

Автомобил е ударил 4-годишно дете, докато пресичало улицата в шуменското село Друмево. Момченцето, което е настанено за лечение в МБАЛ - Шумен, е в кома, има тежка травма на главата, фрактури на два шийни прешлена и на дясната ключица. 
Водачът, който е на 58 години, е отказал да му бъде направен тест за алкохол с техническо средство и да даде кръвна проба за химичен анализ. С определение на съдия от Районния съд в Шумен му е взета кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 
Сиабе Османали, която временно изпълнява длъжността кмет на село Друмево, разказа, че зад волана е бил дядото на момченцето. Близките предполагат, че малкият е познал колата и хукнал да посрещне дядо си, а той не е успял да спре автомобила.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44