Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За военните, които охраняват границата ни, са осигурени нормални условия за гласуване на изборите в неделя

Николай Ненчев категорично отрече сградите на ШЗО в Плевен да се подготвят за мигрантски център

Снимка: БГНЕС

За военните, които охраняват границата ни са осигурени нормални условия за гласуване на изборите в неделя
Създадена е нужната организация, за да могат военнослужащите, които се намират на границата, да упражнят правото си на глас на предстоящите президентски избори- това каза в Плевен министърът на отбраната Николай Ненчев. По думите му:Никога не е обсъждано в сградите на бившата школа за запасни офицери /ШЗО/ в Плевен да се настаняват мигранти. Той увери, че не е  предприемал някакви конкретни действия за това:
Казвам го с цялата си отговорност, нито пък аз съм предприел някакви конкретни действия. Не би следвало в тази изключително тежка среда за сигурност, опасност от бежанска вълна да злоупотребяваме с доверието и търпението на хората. Още веднаж го казвам, не са предприемани никакви действия в този смисъл. Ненчев посети Единния център за начална подготовка в Плевен, в който се обучават и български граждани за доброволния резерв. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44