Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жестоко двойно убийство в Пазарджик

Снимка: архив
Възрастен мъж и жена от Пазарджик са убити жестоко тази нощ. Телата на семейството са открити с множество прободни рани с нож.
Сигналът е подаден на тел.112 малко преди 22.00 часа  от техни съседи. Жената е била убита в дома й, докато е гледала телевизия. Предполага се, че съпругът й се е съпротивлявал, тъй като тялото му е влачено до тротоара пред къщата им на улица "Дунав". Според говорителя на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов убийството е извършено по особено жесток начин.

Все още няма основни версии, но не се изключва семейството да е жертва на грабеж. Предполага се, че убийците са повече от един, тъй като мъжът  и жената са убити с два различни ножа. Към момента няма свидетели на инцидента. Съпрузите са живеели сами в къщата, тъй като децата им от 10 години работят във Финландия. Заради жестокото убийство в Пазарджик пристигна екип на ГД "Национална полиция".


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44