Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Пазарджик: 30-годишен криминално проявен откри стрелба с въздушна пушка близо до къщата на убитите тази нощ съпрузи

Млад мъж е стрелял с въздушна пушка в Пазарджик и е ранил две жени без опасност за живота. Задържаният е Иван Николов, който живее в блок, съседен на къщата на ул. "Дунав", където бяха открити труповете на закланите възрастни съпрузи, за които БНР съобщи по-рано. 30-годишният стрелец е наркоман с криминално досие. От полицията съобщават, че към момента не е ясно дали задържаният за стрелбата има връзка със снощното убийство. Районът около убийството и стрелбата е отцепен. Жителите на района, в който станаха убийствата и последвалата стрелба, са гневни.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44