Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Последни опашки от желаещи да гласуват

Снимка: БГНЕС

Остава по-малко от час до края на изборния ден. За опашки от желаещи да гласуват провериха част от кореспондентите ни в страната:
В Габровска област избирателната активност е по-висока от отчетената за страната. Здравко Кънчев е наблюдател в една от секциите в центъра на Габрово:
В последните три или четири години, в които се занимавам с избори, такава висока избирателна активност наистина не съм виждал. Опашки навсякъде, в цялата област.
За разлика от светлата част на деня, в този час опашки пред секциите вече няма: 

И в този час в немалко избирателни секции в Пловдив продължава гласуването. Като цяло желаещите да упражнят правото си на вот са много по-малко в сравнение с периода от 11.00 до 15.00 часа.

Опашките от обедните часове пред секциите в Ямбол през последните два часа се стопиха и изборният процес се нормализира. Все още обаче е трудно да се прогнозира дали след час ще има избиратели пред урните.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44