Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Юнкер: Европейците са станали още по-единни и няма да се откажат от своите ценности и свободи

Снимка: БТНЕС

По повод днешната годишнина от атентатите в Париж председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че европейците са станали още по-единни и няма да се откажат от своите ценности и свободи. В изявлението се казва още:
Днес мисля за всеки един от 130-те прекършени живота. На 13 ноември слепи и варварски терористи удариха сърцето на Париж, като си мислеха, че атакуват Франция, но в онази трагична вечер всички граждани на света бяха французи

От своя страна директорът на полицейската агенция Европол Роб Уейнрайт увери, че организацията работи още по-тясно с партньорите си за сигурността на цяла Европа.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44