Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съдът освободи Ахмед Муса срещу парична гаранция от пет хиляди лева

Ахмед Муса Ахмед
Снимка: БГНЕС

Пазарджишкият окръжен съд освободи от ареста Ахмед Муса Ахмед срещу 5 000 лв парична гаранция. Той и още 13 негови сподвижници са обвинени в разпространението на идеите на терористичната организация "Ислямска държава" и призив към война. Съдът промени мерките за неотклонение на още 6 от подсъдимите, заради влошеното им материално състояние от "домашен арест" в парична гаранция от 3 000 лв. Окръжната прокуратура в Пазарджик ще протестира пред Пловдивския апелативен съд съдебното решение.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44