Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Инспектори от Дирекцията по горите в Благоевград са бити от бракониери

Снимка: Архив

Бракониери са нанесли побой над двама инспектори от Регионалната дирекция по горите в Благоевград. Инцидентът е станал в късния следобед, в района на село Крупник, община Симитли.  Служителите забелязали  автомобил, натоварен с  дървен материал. При опит да  направят проверка,  мъжете избягали, изоставяйки по-късно колата с контрабандната дървесина.  Извършителите са разпознати по собствеността на автомобила. Когато се опитали да  потърсят връзка с тях, двамата инспектори били нападнати и  бити. Пострадалите са закарани в болница. Прокуратурата и полицията издирват нападателите.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44