Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Банско получи наградата в Кицбюел за най-добър ски курорт у нас

Снимка: Иван Обрейков

За четвърти път Банско получи наградата за най-добър ски курорт в България. Това стана на тържествена церемония снощи в Кицбюел, Австрия. Ежегодната награда се присъжда от Академията на световните ски, съобщи Иван Обрейков, директор на ски зона Банско, който присъства на церемонията в австрийския курорт Кицбюел:

Състезанието беше изключително спорно между всички курорти от страните, които се състезават. При нас бяха включени и Боровец, и Пампорово, но Банско отново победи. Тъй като разговарях с директора на самото мероприятие, той ми каза, че Банско има изключителен имидж като курорт - с много добре подготвени писти, много добре се посрещат туристите, гостоприемни са хората, които посрещат туристите. Този конкурс придобива все по-голяма популярност и все повече страни се включват, но Банско отново е в 25-те топ-курорти в света.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44