Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фарадж критикува управляващите за бавния ход на Брекзит

Снимка: БТА

На богат прием в лондонския хотел „Риц“, даден от спонсора на кампанията за напускане на ЕС, милионерd Арон Банкс, Найджъл Фарадж отново не спести критиките си към управляващите за бавния ход на Брекзит.

Той изтъкна, че ако Тереза Мей не успее с Брекзит до 2020 година, на следващите общи избори ще има големи изненади, които той сравни със „сеизмичен трус“ в британската политика.

Това е една от онези велики, исторически години, на голяма революция в политиката.  Брекзит беше първата тухла, която извадихме от стената на политическото статукво. И после дойде 8 ноември,  изборът на Доналд Тръмп, изтъкна Фараж.

Фарадж направи сравнение с Америка, където, според него, революцията е пълна. Лидерът на ЮКИП каза, че в Съединените щати хората са изразили тяхната воля и са спечелили, но старата администрация и Обама са си тръгнали.

Във Великобритания хората изразиха тяхната воля, но същите политически играчи само разменят местата си на шахматната дъска и продължава да ни управлява същата професионална политичаска класа, изтъкна Фарадж.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44