Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пожар в българския Център на промишлеността в Москва, няма пострадали

| обновено на 02.12.16 в 11:07
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Пожар избухна в българския Център на промишлеността в Москва, което наложи евакуацията на над 60 души от триетажната сграда. Няма пострадали хора.

На мястото на пожара пристигнаха аварийни подразделения от Министерството на извънредните ситуации, както и на пожарната. Те започнаха да евакуират и извеждат част от хората, намиращи се в сградата, където се помещават офисите в промишления център, след което започнаха да потушават и самия пожар.

Според друга информация, с която разполага Българското национално радио в руската столица, в едно от офисните помещения са изгорели лични вещи, мебели и техника. Иначе обстановката като цяло е спокойна край търговско-промишления център.

Пламъците вече са потушени. Причините за пожара все още не са установени.




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44