Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Всички шуменски общини ще дарят по 5 000 лева за пострадалите в Хитрино

Всички  шуменски общини ще дарят по 5 000 лева за пострадалите в Хитрино. За това са се договорили кметовете след днешното заседание на Областния кризисен щаб в Шумен.  

Кметът на община Смядово Иванка Петрова, която е и член на управителния съвет на Националното сдружение на общините, е отправила апел към колегите си от цялата страна да подкрепят финансово община Хитрино. 
Утре от осем часа в ритуалната зала в Смядово ще има дежурни служители от общината, които ще приемат пакетирани хранителни продукти, консерви и минерална вода.
В същото време направихме организация, който реши да дари парична сума, тъй като може един човек да дари два лева. Таксата, която трябва да  я внесе по банковата сметка, може би е повече, така че ще има дежурен от счетоводството, който ще приема срещу съответен списък и подпис на лицето.

Утре се очаква да бъде разкрита банковата сметка на община Хитрино.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44