Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първата грипна ваканция за сезона е обявена в Балчик

Първата грипна ваканция за сезона е обявена в Балчик. С цел ограничаване епидемичното разпространение на инфекцията - с предписания на РЗИ- Добрич и заповеди на директора на здравната инспекция до директорите на училищата, временно са преустановени учебните занятия. Причината е, че в Балчик над 30 процента от учениците отсъстват по болест. 

Грипната ваканция е обявена от 13-ти до 16-ти декември в училищата на територията на гр. Балчик. Детските градини в града и учебните заведения по селата продължават занятия при завишен контрол и дезинфекция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44