Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две жени от Хитрино ще бъдат изписани от Шуменската болница

Снимка: БГНЕС

Две жени, пострадали при инцидента в Хитрино, които досега се лекуваха в Шуменската болница, ще бъдат изписани днес. Това уточни д-р Йорданка Маринова, заместник-директор на лечебното заведение. И двете са в добро състояние и ще напуснат болницата, щом решат къде да отседнат.

Стабилно остава състоянието на мъжа, който все още е в интензивното отделение. Той и още трима ранени остават под наблюдение в Шуменската болница. Други четирима от ранените при взрива остават в реанимацията на Военноморската болница във Варна в стабилно състояние.

Жп служителите на гара Хитрино събраха средства за своя пострадал колега - постовия стрелочник, който е бил на дежурство по време на взрива в Хитрино. Мъжът е с обгорели лице и ръце и е настанен в болница.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44