Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ден на траур в Лясковец

Снимка: БГНЕС

Днес е ден на траур в Лясковец след катастрофата край ловешкото село Микре. При сблъсъка между лек автомобил и автобус с 36 общинари загинаха трима души.

В Лясковец погребват загиналият шофьор на автобуса Стефан Бъчваров и Атанас Захариев, служител в Общинската озеленителна фирма. Местните хора са покрусени:

За съжаление преди празници е още по-тежко
Всеки съжалява, съчувства им на хората.

Стабилно е състоянието на 11-те ранени общинари, пътували с автобуса за Вършец. Останалите 25 се прибраха по домовете си, каза кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова
За наша радост всички са добре, стабилизирани са. Овладяни са здравословните им проблеми.

Общинарите в Лясковец организират акция по кръводаряване за пострадалата си колежка, която е с ампутирана ръка в Плевенската блоница.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44