Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 250 рокери в Плевен влизат в ролята на Дядо Коледа

Снимка: http://plevenzapleven.bg

Над 250 рокери, облечени като Дядо Коледа, ще преминат на мотори през централните улицина Плевен.

Шествието е част от благотворителната кампания и е очаквана проява в Плевен. В продължение на месец се събират средства за децата и възрастните хора в дома в село Бохот. След като преминат през града рокерите – Дядо Коледа ще зарадват децата лично и ще им занесат подаръци. 

Осем са домовете, седем са за деца и един старчески в Бохот. Направихме лична среща с директорките, попитахме ги от какво имат нужда и ние го носим. Шествието е голямо със специален ред на движение, всичко е организирано, за да няма хаотични движения и да покажем, че ние можем да бъдем и дисциплинирани, да не гледат с лошо око на нас. Ние сме едни нормални хора, които имат добро намерение, от каквото имат нужда децата, ние да им помогнем, поне един път в годината, каза Цветомир Костадинов.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44