Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Три бременни жени са били закарани до болницата в Добрич с тежки верижни машини

Снимка: БГНЕС
Три бременни жени в Добричка област са били транспортирани по спешност днес до Многопрофилната болница в Добрич с тежки верижни машини.

Двете родилки, които са се намирали в село Карапелит, община Добрич, вече са достигнали до многопрофилната болница за активно лечение в гр. Добрич, информират от РЗИ. По време на транспортирането им е бил осигурен и медицински екип, тъй като едната бременна жена е била с контракции. Третата родилка е самотно-живееща жена с три деца, очаква четвъртата си рожба. Тя се намира в с. Черна, община Добрич. Началникът на пожарната Дарин Димитров информира, че техниката все още не е достигнала до нея заради влошаващата се все повече метеорологична обстановка.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44