Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Един загинал и четирима ранени при катастрофа край Благоевград

Снимка: БГНЕС

Един човек загина, още четирима са ранени в тежка катастрофа на главен път Е-79 край Благоевград. На хлъзгав участък лек автомобил се завърта и удря друга кола. Загиналият е мъж на 54 години, още трима от пътуващите в двата автомобила са транспортирани в болница в Благоевград с тежки травми. 

Движението в участъка се извършва само в едната лента. От "Пътна полиция" и областното поделение на АПИ призовават шофьорите да бъдат изключително внимателни, тъй като заради минусовите температури има много заледени участъци, въпреки че основните пътища са почистени и периодично се третират с препарати против замръзване.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44