Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

И вторник е неучебен ден в община Сливен заради зимната обстановка

Снимка: БГНЕС

Заради зимната обстановка вторник ще бъде неучебен ден в община Сливен.

Със заповед на кмета Стефан Радев се разпорежда директорите на училищата да определят дежурни екипи, които да поддържат отоплителните инсталации и да осигурят отопление за предстоящото начало на учебния процес. В заповедта се казва още, че трябва да се осигури безопасен достъп до училищата и да се извърши почистване на дворовете.

Детските градини ще продължат да работят със сборни групи. В сряда учебните занятия ще бъдат на намален сменен режим. Първият час във всички училища ще започва в 8.30 часа, а последният ще завършва в 17.30 ч.

10 януари е неучебен и в община Котел.

В Общините Нова Загора и Твърдица учебните занятия започват във вторник.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44