Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фандъкова: Ваканцията в София няма да се удължава повече

Снимка: БТА

Столичният кмет Йорданка Фандъкова съобщи, че не е необходимо ваканцията в София да се удължава повече, тъй като училищата вече са отоплени:

От утре учениците в София трябва да бъдат на училище, ако, разбира се, в някои конкретни училища има някакви проблеми, директорите имат правото да променят режима на занятията, които ще информират своите ученици своевременно.

Столичната община ще санкционира фирмите, които не са почистили и обработили своевременно пътните платна след снощния снеговалеж, каза още Фандъкова:

Ние имаме своите договори. Фирмите знаят това, така че тепърва ще се изчисляват санкциите, плащаме само за реално свършена работа, когато не е почистено, просто не получават заплащане за това. При всички случаи ще има санкции, не само за "Цариградското шосе", но за там е задължително, защото там просто смятам, че се забавиха малко.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44