Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Преглед на печата

"БДЖ продава локомотиви, които не са в употреба, за да плаща на кредиторите си", пише вестник "Стандарт". Изданието цитира интервю за "Нова телевизия", в което изпълнителният директор Владимир Владимиров съобщава, че кредиторите са получили 41 милиона лева "от продажба на излишни активи“.

Вестникът цитира и управителя на БДЖ "Пътнически превози“ Димитър Костадинов, според когото "основният проблем на БДЖ в момента е липсата на локомотиви. Имаме 20 повредени локомотива от удари в преспите“, посочва Костадинов.

"24 часа" информира за задаващите се нови пътни блокади в Гърция. "Гръцките фермери съобщиха, че на 23 януари ще започнат протести. Още през декември миналата година земеделците в Гърция се събраха в град Лариса и обявиха, че през януари ще организират блокади из цялата страна, включително на границата.“ Фермерите "са недоволни от икономическата политика на правителството по отношение на данъците, пенсионното осигуряване и доходите“, пише още всекидневникът.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44