Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови ограничения за движение в област Добрич заради влошаващата се метеорологична обстановка

Снимка: БГНЕС

В Шуменска област затвориха общински пътища, както и пътищата от Хитрино за Студеница и Развигорово. Работи се по разчистването на участъците, за да бъде осигурен достъп до откъснати селища.

Въведени са нови ограничения за движение в област Добрич заради влошаващата се метеорологична обстановка.

По искане на Областното пътно управление - Варна е затворен за движение пътят Орляк – Векилски. Ограничение за движение на автомобили до три и половина тона има по пътя Добрич – Силистра. По пътя Добрич – Албена се допускат за движение автомобили до 12 тона. Същото ограничение важи и за пътните участъци: Кардам – Дуранкулак, Кочмар – Карапелит, Добрич – Балчик. От Областното пътно управление информират, че републиканската пътна мрежа в област Добрич е проходима при тежки зимни условия, на места има навявания.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44