Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 600 души са започнали работа през последните месеци в Плевен

Снимка: БГНЕС

Над 600 души са започнали работа през последните месеци с посредничеството на бюрото по труда в Плевен. Все още се търсят лекари за работа в Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.
Лек спад отчитат в края на годината на безработните в областта от Бюрото по труда. Какви места се обявяват, допълва Пепа Каракашева.
Основно от сферата на услугите, предимно търговия, ресторантьорство, и от преработващата промишленост традиционно шивашка, трикотажна, текстилна промишленост, шофьори се търсят също на товарни автомобили, но с опит и с необходимите документи за превоз на товари.

Трайно незаети са местата за лекари, които се търсят от Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.
Може би трета година подред обявяват местата. Центърът има поделения в Ловеч, в Тетевен, и в Ябланица, Луковит.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44