Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В София се провежда публична дискусия за бъдещето на Европейския съюз

Снимка: БГНЕС
Публична дискусия с участието на български евродепутати под надслов "Бъдещето на европейския проект" ще се проведе днес в София. Организатори са Информационното бюро на Европейския парламент в България и Дипломатическият институт към министъра на външните работи.

Своите възгледи за бъдещето на европейския проект ще представят 4-има български членове на Европейския парламент от всички политически групи, в които има български представители: Андрей Ковачев, Светослав Малинов, Георги Пирински и Ангел Джамбазки.

Те ще говорят за актуалните предизвикателства пред Европейския съюз и визиите за неговото бъдеще, натрупания от България опит през 10-годишното ни членство в ЕС, предстоящите действия и организация в навечерието на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.

Дискусията ще бъде отворена и за онлайн потребителите, които ще могат да задават своите въпроси в реално време на страницата на събитието.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44