Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Уикилийкс" обяви, че разполага с документи за Марин льо Пен и Франсоа Фийон

Снимка: БГНЕС

Сайтът "Уикилийкс" разкри, че притежава над 1100 документа, които имат отношение към кандидата за президент на Франция Марин льо Пен, която е лидер на крайнодесния Национален фронт. "Уикилийкс" обяви, че разполага и с 3600 документа, свързани с другия основен кандидат за президент на Франция - Франсоа Фийон. И Льо Пен и Фийон наскоро бяха замесени в скандали, свързани с фиктивни плащания. 

Президентските избори във Франция са на 23 април и 7 май. Съгласно социологическите проучвания на първия тур ще победи Льо Пен, но на втория тур тя ще загуби или от Фийон, или от центриста Еманюел Макрон.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44