Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Неизползваема детска градина в Елена ще се превърне в полицейско управление

| обновено на 04.02.17 в 18:55
Елена -Часовниковата кула
Снимка: BGNES / Снимка: БГНЕС

Неизползваема детска градина в град Елена става полицейско управление, след като общината дари сградата на МВР. За ремонта в бюджета на МВР са предвидени 240 000 лева, съобщи директорът на областната дирекция на МВР старши комисар Димитър Машов по време на годишния анализ на Районното управление в Елена. Пътните полицаи в Елена ще получат нов автомобил.

За изминалата година на територията на Районното полицейско управление, което обслужва общините Елена и Златарица, са регистрирани 229 престъпления. Разкриваемостта е 73 на сто, което е увеличение с 14 процента. Намаляват домовите кражби, но се увеличават  престъпленията, свързани с наркоразпространение.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44