Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възстановяват зимния празник в курорта Семково след 15-годишно прекъсване

Снимка: БГНЕС

В курорта Семково над Белица днес ще има зимен празник. Традицията, която беше възстановена миналата година след 15-годишно прекъсване, събира любителите на планината и белите спортове, като в програмата освен състезания са включени много игри и забавления. 

Зимният празник има амбицията да привлече инвестиционен интерес към развитието на  курорта и изграждане на модерна инфраструктура както за зимния, така и за летния туристически сезон. Очаква се гост на празника да бъде вицепрезидентът Илияна Йотова.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44