Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Веселин Марешки представи част от предизборните идеи на партия "Воля"

Веселин Марешки
Снимка: БГНЕС

Средната класа иска своето място във властта – стана ясно на Националната среща на малкия и средния бизнес с лидера на партия "Воля" Веселин Марешки. Той им обеща да работи за това всяко предприятие с до трима служители да получи представителство в Националния съвет за тристранно сътрудничество, за да общува директно с държавата. 

Веселин Марешки представи част от предизборните идеи на партия "Воля". Те включват преференциални цени, на които младите семейства със завършено средно образование да могат да купуват жилища:

Жилища на цена до 300 евро на квадратен метър без лихвено изплащане за десет години, което при жилище от 60 квадрата говорим за 150 евро на месец, с които реално за десет години всяко младо семейство става собственик на това жилище.

Висшистите ще могат да се възползват от мярката, дори и да не са семейни. От партия "Воля" представиха изчисления, според които само с намаляване на цените на горивата, между 30 и 50 стотинки, ще бъдат върнати около два милиарда лева в българската държава.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44