Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Добрич обявява дни на отворените врати в детските градини

Снимка: Светослав Цветанов

Днес и утре детските градини на територията на град Добрич са отворени за посещение от родителите, които искат да се информират относно условията, обучението и възпитанието на техните деца в съответното заведение. 

Те ще могат и да разговарят с колективите на предучилищните заведения, които включват учители, възпитатели и помощен персонал. Инициативата на община Добрич е във връзка с новите правила за електронен прием на децата в общинските градини, които влязоха в сила от 17 януари тази година. 

Самата кампания за прием на децата ще стартира на 9 март 2017-та година.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44