Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова е била задържана на летището във Варшава

| обновено на 28.02.17 в 17:39
Снимка: БГНЕС

От Министерството на външните работи потвърдиха пред "Хоризонт", че бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова е била задържана на летището във Варшава.

По данни на полицейското управление на аеропорта, тя е арестувана в понеделник в 16,00 ч. за кражба на козметика от магазин на стойност близо 400 евро. Поптодорова не е пожелала за случая да бъде уведомено посолството на България в Полша, съобщиха за "Хоризонт" от външното ведомство.

"Хоризонт" потърси за коментар Елена Поптодорова, но тя не отговаря на телефона си.

През септември миналата година Елена Поптодорова пое нов висок пост - първи директор на новоучредения централноевропейски офис на Американския еврейски комитет във Варшава.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44