Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първокласник от Благоевград се озова в Спешния център след сборичкване със съученик

Снимка: aptaclub.bg

Първокласник от Шесто средно общообразователно училище в Благоевград е прегледан в Спешния център в града с оплаквания от болки в корема след сборичкване със свой съученик. Според директора на училището Димитър Арабаджиев двамата малчугани - Асип Чаушев и Георги Филипов, се закачали по време на час и били предупредени от учителката.

След часа Асип се оплакал от болки в корема. Той е бил прегледан от медицинската сестра на училището в присъствието на майка му, която била извикана на място.

По предписание на Регионалното управление по образование детето е изпратено за преглед и в Спешния център. Заключението на лекарския екип е, че няма основание за притеснение.

От сутринта в средното училище в квартал "Струмско" работи и екип от психолози. Те провеждат индивидуални разговори с децата от 6-ти клас, чийто съученик Костадин Стоимирски вчера загина от срутване на плоча в необитаема и опасна постройка край града.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44