Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията в Пазарджик издирва криминално проявен мъж

Снимка: БГНЕС

Полицията в Пазарджик издирва 67-годишния Николай Дачев, който простреля бившия кмет на пазарджишкото село Овчеполци Трендафил Шарков. Дачев е криминално проявен, предполага се, че се укрива в гората.

От полицията призовават Дачев да се предаде. Според жители на Овчеполци криминално проявеният мъж отлично познава местността в района и се предполага, че се укрива в околността.

От деня на инцидента – 9-и март, когато простреля Шарков в крака, Дачев е в неизвестност.

Освен къща в Овчеполци Дачев има апартамент и в Пазарджик, но съседите там също не са го виждали. Преди години 67-годишният мъж отново се е укривал, след като наръгал с нож свой противник. Ако и днес не бъде открит, Дачев ще бъде обявен за общодържавно издирване заради опит за убийство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44