Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изчезнаха около 100 000 лева от банкомат в центъра на Червен бряг

| обновено на 16.03.17 в 18:30
Снимка: БГНЕС

Голяма сума пари е изчезнала от банкомат в центъра на Червен бряг. Липсата е установена днес, докато длъжностно лице зареждало банкомата.  По предварителни данни става дума за 100 000 лева. 
Преди три дни банкоматът е бил зареден със сума от 120 000 лева, обясни Добринка Матеева, говорител на окръжна прокуратура в Плевен:
20 000 от тези пари са изтеглени. Останалите 100 000  лева ги няма! След разпит на техническото лице е започнато досъдебно производство. Разпоредено е от Прокуратурата да се извърши обстоен оглед  на местопроизшествието.

В момента текът процесуално - следствени действия за установяване на начина, по който е проникнато и как са иззети парите. Разпоредено е от страна на Районната прокуратура в Червен бряг да бъдат иззети всички документи, свързани със зареждането и тегленето на средства от банкомата, за да можем да установим всъщност за каква точно сума става въпрос,
 добави Матеева.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44