Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Не е открит алкохол при последвалата проверка в Пазарджишкия затвор

Снимка: БГНЕС

По повод разпространения в социалните мрежи видеоклип с пазарджишки затворници, които пият алкохол и се забавляват на фона на силна музика, директорът на затвора Веселин Коцев съобщи за "Хоризонт", че при последвалата проверка алкохол не е открит. 

Открит е обаче телефонът, с който е заснет клипът.  Във всяка килия има телевизор с музикални канали и силната музика не е прецедент, допълни директорът: 

Това е един вид някакъв реваншизъм, защото, казвам, няколко дни преди да излъчат този видеоклип на този същия Ангел Радков, намерихме пет кофи заготовка, която беше готова да произведат ракия и това, което те пият, дето казват, водки, уискита, и друго може да е вода, безалкохолно или каквото и да е било, тъй такова нещо не сме намерили. Това, което се изисква от нас, ние го правим и даже някой път сме упреквани едва ли не в психически тормоз, че сме ги проверявали прекалено често, но и техническите възможности, и физическите ни са ограничени.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44