Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

51-годишен мъж се простреля в центъра на Стара Загора

Снимка: Венелина Попова

Мъж на 51-годишна възраст, издирван от снощи от полицията, се самоуби пред сградата на Общината в центъра на Стара Загора. Самоубийството е извършено със законно притежаван пистолет, потвърди за "Хоризонт" комисар Николай Кирков – директор на Областната дирекция на МВР в града. 

Комисар Николай Кирков заяви, че издирването на простреляния мъж е започнало снощи след подаден сигнал от неговите роднини:

Мотивът, имал ли е някакви психически проблеми, или нещо друго е причина за стореното от него, тепърва ще се изяснява в хода на образуваното вече досъдебно производство.

Гражданин, който е бил на метри от мястото на самоубийството, каза:

Два изстрела, това чух. Обърнах се, човекът вече беше паднал.

Доктор Илия Чипоровски от Спешния център, който установи смъртта на мъжа, сподели:

Днеска цял ден го търсят, че иска да застреля съвсем друг, но не успяват да го намерят, идва тук и се прострелва. Един изстрел, което аз видях, в дясното слепоочие.

Предстои оглед на мястото на произшествието от криминалисти.

Още едно самоубийство е станало тази сутрин в Стара Загора. Пред жилищен блок на кръстовището на улиците "Генерал Столетов" и "Стефан Стамболов" е намерено тяло на мъж, най-вероятно скочил от висок етаж.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44