Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нападнаха с бухалки общински съветник от Пещера

Общинският съветник от Пещера Неделчо Рядков е бил нападнат с бухалки на улицата от двама непознати мъже. В опит да се спаси той побягнал към магазина на баща си. За да стигнат до него, нападателите отнесли вратата на обекта и изпочупили част от витрината.

Собственикът на магазина е успял да сигнализира на тел 112, но мъжете успели да избягат. По непотвърдена информация общинският съветник е агитирал в полза на противникова партия, а не за тази, която представлява. Рядков категорично е отрекъл това.

От местната партийна централа на общинаря нито отрекоха, нито потвърдиха информацията. Според колегите му той не е пострадал и се чувства добре. 

Коментарът на Пазарджишката полиция е, че има имуществена вреда, но самият общински съветник не е подал жалба срещу нападателите си.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44