Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трескава подготовка за „Мис Кюстендилска пролет“ тази вечер

Снимка: Таня Хаджиатанасова

51-ият конкурс „Мис Кюстендилска пролет“ ще се проведе тази вечер. В програмата участват известни български изпълнители.

Изборът на новата "Мис Кюстендилска пролет" е в три кръга - с официални тоалети, по спортно облекло, както и единственият по рода си в България тур - с народни носии.

Участничките, които ще дефилират тази година, са 14 и са на възраст между 16 и 19 години. Първоначално са се явили 44 кандидатки, което е наложило предварителен кръг.

Победителката и ностел на приза "Девойка Кюстендилска пролет 2017" ще получи награда от 1 500 лева, а двете й подгласнички и „Момичето на публиката“ по 850 лева. Всички участнички ще получат от Общината като подарък и официалните тоалети и обувки, с които участват в спектакъла, както и луксозни албуми със снимки от конкурса.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44