Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметове на общини в Турция с ангажимент за превоз на наши изселници за изборите

| обновено на 23.03.17 в 21:25
Снимка: БГНЕС

Кметове на общини в Турция са ангажирани с превоза на наши изселници за изборите в неделя, установи репортерска проверка на радио Кърджали. 

Желаещите да пътуват за България се записват в кметствата, а в социалните мрежи се разпространява списък с адреси в различни градове в Турция, откъдето потеглят автобусите, с телефони за връзка. В списъка фигурира името и логото на една от партиите, която участва в парламентарните избори.  Наш екип се свърза на един от посочените телефони в Бурса, разговор по който можете да чуете в звуковия файл. 

Само за последното денонощие в района на Кърджали са пристигнали повече от 20 организирани автобуса от Турция. На пътуващите е осигурен обяд, раздавани са и агитационни материали на една от партиите.  Пътуването и в двете посоки е безплатно, на някой от пристигащите е предлагано да останат 15 дни.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44