Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Каузата за "Доброто по пътищата на България" събра стотици жители на общините Павликени и Левски

Празникът замести протеста срещу лошото състояние на пътищата

Снимка: Здравка Маслянкова

Стотици жители на общините Павликени и Левски се събраха в село Паскалевец на първия по рода си празник за "Доброто по пътищата на България".

 Вместо протест хората си направиха празник срещу лошото състояние на пътищата. Делян Ангелов, който е организатор на инициативата, заяви:
Хората, които отговарят за пътната мрежа, трудно се справят с финансите, които има в държавата. Отправяме призив към съдбата тя да им помогне на тях - за доброто по пътищата.

От 30 години третокласната пътна мрежа в община Левски не е ремонтирана, заяви кметът Любка Александрова

Не е възможно вече да се кърпят. Това, че в последните години сериозно се говори колко много пари отиват за строеж на магистрали, това нас не ни ползва. 


Пътищата са в окаяно състояние. Пътищата са път към отвъдното, казаха пред микрофона на "Хоризонт" дошлите на празника за "Доброто по пътищата на България".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44