Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ГКПП Гюешево ще бъде основно почистен за Великденските празници

Граничният контролно-пропускателен пункт Гюешево ще бъде основно почистен за Великденските празници.

Измиването ще стане през предстоящата седмица. 

Пунктът, който е на 1 100 м. надморска височина и там зимата е по-продължителна, вече е почистен от разхвърляните през зимата заради поледицата около 100 т. пясък и луга. Това се прави преди измиването на входно-изходните по 6 платна през ГКПП Гюешево, както и целия плац на пункта - около 12 декара. 

Проблем е наемането на фирма, след като от ОП "Чистота" в Кюстендил имат запълнен график за миене на улиците в областния град до края на април. Затова ще се търси външна фирма. Всяка година се прави измиване на ГКПП Гюешево срещу запрашаването и за изземване на натрупаните през зимата остатъци и наноси от движението.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44