Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 120 плевенски лекари ще получат днес благодарствени писма

Снимка: ВМА

Над 120 плевенски лекари ще получат днес благодарствени писма чрез кампанията “Благодаря ти, докторе“. 
Инициативата е на Асоциацията на студентите по медицина. Граждани изразиха уважението си като в два поредни дни пуснаха писмата си в специално организирани пунктове в Плевен. 

Кампанията се проведе в навечерието на 7-и април, тази година отзвукът е много голям. Вероятно догодина ще направим цяла седмица за кампанията "Благодаря ти, докторе", каза Иванела Димитрова, четвърти курс медицина и председател на Асоциацията на студентите-медици.
Свързваха се с нас и ни търсеха, за да могат да предадат своите благодарствени писма. Целта на кампанията е да покаже, че пациентите вярват в добротата и че са останали качествени и стойностни лекари, за които животът на пациента е приоритет.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44