Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Балчик с награда за културен туризъм

Снимка: Радио Варна

Община Балчик е отличена с награда за културен туризъм на 14-ото Международно изложение на туризма във Велико Търново. 

Наградата на Община Балчик е била връчена за най-оригинално представяне на продукт на културния туризъм, съобщават от общинската администрация. Щандът на Общината рекламира културните забележителности в Балчик и околността, както и предстоящите фестивали. 

Заместник-кметът на Балчик Димитрин Димитров сподели, че по време на туристическата борса интересът към Балчик и региона е бил голям. Очакванията за предстоящия летен сезон са за увеличаване на туристическия поток заради качествения продукт, който се предлага.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44