Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Конкурс за най-красива цветна градинка в междублоковите пространства в Търговище

В Търговище завърши конкурсът за най-красива цветна градинка в междублоковите пространства.

В тазгодишната надпревара участваха двойно по-малко представители на етажната собственост, а носителката на втора награда Еленка Иванова от квартал „Запад“1 блок номер 5, настоява за по-голяма помощ от общината.
Имам голямо желание да се направи хубава ограда. Ние купуваме с наши собствени пари такава мрежа и оградихме, но за едно лято изгаря найлона. Искахме една пейка да се направи под липите, няма кой.

За втора поредна година първото място е за Димитринка Димитрова, от улица „Паисий“ №5.

За всеки сезон съм посяла цветенца, има магнолии, туи, дръвчета, червен люляк, всичко това е много пари, много средства, но един ден децата, младите хора ще се радват на хубави храсти, на хубави рози.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44