Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Кърджали Хасан Азис осъществи живо предаване в социалните мрежи

Хасан Азис
Снимка: архив

Кметът на Кърджали Хасан Азис осъществи първото у нас живо предаване в социалните мрежи. В него се включиха десетки местни жители, които поставиха местни проблеми.

Предаването продължи 25 минути и се излъчи в реално време. Всеки, който имаше въпрос го зададе в страницата на кмета в една от социалните мрежи, а Хасан Азис отговаряше.

Откроиха се проблемите с бездомните кучета, ремонта на улиците и липсата на осветление в някои квартали. Хасан Азис съобщи, че до края на годината в инфраструктурата на общината ще бъдат вложени милион и 500 000 лева, като над една трета от сумата е за ремонт на улиците, който вече започна. Търси се и финансиране по линия на Норвежкия фонд за енергийно ефективно улично осветление.

Новото онлайн предаване се нарича „Ти и кметът“ и ще се излъчва всяка седмица. Идеята на кмета Хасан Азис е винаги в него да има по една добра новина за Кърджали.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44